Katrien Dierick stelt haar nieuwe roman voor: "Alles voor mij"

 



Op 20 september 2023 stelde Katrien Dierick haar nieuwe roman voor, Alles voor mij, in LDC De Maretak, Aalst.

Wanneer Elise haar geliefde vraagt te vertrekken, doet hij dat tot haar verbazing meteen. Omdat ze geen zin heeft in de nieuwsgierige vragen van haar omgeving, verzint ze de smoes dat Alexander alweer op zakenreis moet. Maar dan blijkt dat hij echt verdwenen is. Waar is Alexander?

Alles voor mij is een psychologische thriller, een spannend verhaal boordevol intriges. Hoe ver zou jij gaan voor de liefde?


Listen to ""Alles voor mij" - Katrien Dierick stelt haar nieuwe roman voor" on Spreaker.


Op deze registratie van de boekvoorstelling hoort u Stefaan Van Laere van uitgeverij Partizaan een welkomstwoord uitspreken. Vervolgens wordt de auteur geïnterviewd door Patrick Bernauw, die behalve schrijver ook docent creatief schrijven is aan de Academie voor Podiumkunsten in Aalst, waar Katrien eerder al aan haar prozadebuut werkte, en zich nu bekwaamt in de poëzie. Ten slotte lezen Katrien en Patrick enkele fragmenten voor uit het boek. De muziek is van Fernand Bernauw.

Het boek kan besteld worden in iedere plaatselijke of online boekhandel aan 22,50 euro... of bij de auteur (+ verzendkosten). Alle info: katrien.dierick@gmail.com














Reacties

Podcast Het Academisch Kwartier

Luisterboeken Podcast

Podcast Mysterieus België