De wolf en de 7 geitjes: een meerkeuzeverhaal van Wieland Heymans

  



Ga hier naar het meerkeuzeverhaal van Wieland Heymans: De Wolf en de 7 Geitjes. 

Een prettig gestoord interactief sprookje om te lezen op smartphone of tablet tijdens het wandelen, of gewoon - als meerkeuzeverhaal - in je luie zetel. Help de wolf alle 7 geitjes te vinden, en hij helpt jou je een weg te banen door de stad van jouw keuze, met begin- en eindpunt van jouw keuze. 

Meer werk van Wieland en zijn collega's uit de schrijversklas vind je in hun collectief eindwerk, Een sprookjesboek voor kleine & grote mensen.
Storytellers Aalst Schrijversklas Academie voor Podiumkunsten
Een sprookjesboek voor kleine & grote mensen
Met verhalen van Verona Adriaensens, Kyra De Backer, Marcel De Meester, Joachim Ferier, Wieland Heymans, Inge Seghers, Anissa Soetinck, An Staels, Isabelle Tolleneer, Ellen Van de Velde, Anna van Ro, Veerle Van Vaerenbergh, Louise Vissenaekens.
€20,00 Paperback
Zie jij een cursus creatief schrijven aan de Academie voor Podiumkunsten in Aalst wel zitten? Wil jij ook deel uitmaken van zo'n schrijversklas vol literaire speelvogels? Vraag dan meer info aan docent van dienst Patrick Bernauw (patrick.bernauw@gmail.com). Inschrijven om een heel schooljaar lang op woensdagavond of zaterdagnamiddag proza, poëzie of scenario's te schrijven, kan vanaf 1 juni. Alle info op deze link.


Reacties

Podcast Het Academisch Kwartier

Luisterboeken Podcast

Podcast Mysterieus België