Gewone mensen in een bijzondere wereld & [in]sane - An Staels & Marc Borms



An Staels maakt deel uit van de schrijversklas van Patrick Bernauw, aan de Academie voor Podiumkunsten te Aalst. Ze is ook directeur patiëntenzorg van P.C. Ariadne, Lede. An schreef het boek Gewone mensen in een bijzondere wereld, dat recent verscheen bij uitgeverij Halewijn. Vijfentwintig jaar ervaring binnen een psychiatrisch ziekenhuis, aan de hand van korte verhalen en anekdotes, waarin een warm menselijk beeld wordt geschetst van het leven zoals het is… ‘achter de muren’. 

Op 9 mei zou An samen met de schrijversklas haar boek en en het bredere project [in]sane voorstellen in de Geuzenzaal van Utopia. Want samen met partner en muzikant-componist Marc Borms maakte zij ook een cd, waaraan onder meer Eddy Peremans meewerkte (geen onbekende voor de Academie... of voor de schrijversklas). De coronacrisis gooide jammer genoeg een virus in het eten, en wij gingen met z'n allen in lockdown. 

Voor wat de toekomst brengt, is het voorlopig nog covidik kijken. Maar wie zich alvast boek en/of cd wil aanschaffen, kan dat doen via de webwinkel: ga naar www.in-sane.be, je vindt er ook alle verdere informatie over het project, en vul het formulier in. Na betaling worden boek en/of cd je meteen toegestuurd.


Reacties

Podcast Het Academisch Kwartier

Luisterboeken Podcast

Podcast Mysterieus België