Literatuur op Zaterdag en in Utopia: met poëzie van de Schrijversklas & Slam Poetry van Tom Driesen

15.00 uur: Poëzie van de Schrijversklas

Poëtische liedjesteksten, op muziek gezet & gezongen door onze schrijvers... wij draaien er de hand niet voor om!... Visuele poëzie? Ook dat tamelijk onontgonnen gebied ontginnen wij graag. En natuurlijk schrijven deze schrijvers ook wel eens 'gewone' gedichten, die zij - met hun eigen stem! - voor u voordragen. Want wat zouden dichters zijn zonder een eigen stem?

Komt u dus kijken en luisteren naar liedjes van Wieland Heymans, An Staels, Veerle Van Vaerenbergh, (het Muzikaal Schrijversensemble)? visuele poëzie van Isabelle Tolleneer? Gewoon ongewone gedichten van Nele Bruynooghe, Wannes De Craene, Yoline Van De Keere?16.30 uur: Slam Poetry van Tom Driesen

Tom Driesen publiceerde recent de bundel Vaderhanden, maar heeft vooral een (ijzersterke) podiumreputatie in binnen- en buitenland, als slamdichter, en met gemiddeld 2 optredens per maand. Hoogtepunten: finale BK Slam 2016 en de halve finale NK Slam 2018. Tom was stadsdichter van Turnhout (2015-2016) en schreef een gedicht van 5 km op de voetpaden van zijn stad, maakte videogedichten, schreef en regisseerde theater en gaf workshops poetryslam aan senioren, voor scholen, in de Kunstbende, de gevangenis van Turnhout en het revalidatiecentrum Pulderbos.
Praktische info:

In voorverkoop via een Storyteller, email of contact website: 4 EUR voor 1 volledige Literaire Namiddag.  

Aan de kassa: 5 EUR voor 1 volledige Literaire Namiddag.
Email – contact, voorverkoop: storytellers@inter-actief.be


Of stort meteen 4 EUR op het rekeningnummer van de Storytellers:

IBAN BE40 3631 7859 8763

De festiviteiten gaan door in de Geuzenzaal van Utopia - Utopia 1, Aalst.
Organisatie: Muza vzw & de Storytellers. Met de steun van het Vlaams Fonds voor de Letteren.

Reacties