25-05-2018

De Literair Creatieven van Aalst schenken boek aan Utopia

foto © copyright by Jean-Pierre Swirko

De Academie voor Podiumkunsten van Aalst leidt sinds 2002 'schrijvers in de dop' op... en daar durft al eens een boek van komen. De cursus Literaire Creatie zal vanaf volgend jaar gewoon 'Schrijver' genoemd worden, maar nog even goed aan de slag gaan met diverse teksten: proza, poëzie en drama,...

Een aantal gepubliceerde literair creatieve auteurs schonken hun - of één van hun - boek(en) aan 'de grootste boekenkast van Aalst', die in het gebouw Utopia komt te staan, waarin de Academie vanaf 1 september gaat samenwonen met de bibliotheek.

Op de foto, van links naar rechts:

Ben Schokkaert met Het koekje bij de koffie, 40 jaar Oxfam Wereldwinkels (uitgeverij Epo)
Els Vermeir met Parijs Onderhuids (uitgeverij vzw de Scriptomanen)
David Moens met Het Zandmannetje (uitgeverij vzw de Scriptomanen)
Chantal De Craecker met Naakte Waarheid (uitgeverij Partizaan & Boxpress)
Patrick Bernauw (docent) met Een Gids voor Utopia (uitgeverij vzw de Scriptomanen)
Katrien Dierick met Raak mij niet aan (uitgeverij Partizaan & Boxpress)
Wannes De Craene, Nele Bruynooghe en Glenn Govaert, co-auteurs van Een Gids voor Utopia (uitgeverij vzw de Scriptomanen)


De nieuwste uitgave van de Literaire Creatie is inderdaad het collectief eindwerk/jaarproject Een Gids voor Utopia van de lichting 2017-2018. waar behalve de reeds vernoemde auteurs ook aan meewerkten: Leslie Hubrechts, Matthias Roggen, Yoline Van De Keere, Jana Van Der Fraenen en Kim Watté. Het boek kan tot en met 10 juni besteld worden bij utopia@teambuildings.eu aan het vriendenprijsje van 15 euro. Deze voorintekening geeft u en een partner naar keuze dan de gelegenheid om deel te nemen aan een Mystery Event op woensdagavond 13 of 20 juni. Snel reserveren is noodzakelijk, want er kan slechts een beperkt aantal deelnemers mee. Meer info op www.teambuildings.euGeen opmerkingen:

Schrijven Online Nieuws

Schrijven Online blogs

Schrijven Online wedstrijden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...