04-04-16

De perfecte verzameling, een mini thriller van Katherine Muylaert, maakt deel uit van de Verbeeldingsroute van HerzeleElke bokaal heeft zijn eigen verhaal, je denkt er met weemoed aan terug. Je ogen blijven hangen bij het begin van de rij en je voelt meteen weer die opwinding van toen, je eerste keer. Je was nog jong toen, nauwelijks ouder dan het meisje dat om je heen draaide. Maar wat had je genoten. Het beest in jou, wiens bestaan je zelfs niet had vermoed, was ontwaakt. Het zou nooit meer opnieuw inslapen.

De perfecte verzameling is een mini griezel thriller van en met Katherine Muylaert, gerealiseerd door Patrick Bernauw en de afdeling Literaire Creatie van de Academie voor Podiumkunsten, Aalst.


Audio:
Video:

Verbeeldingsroute
vrijdag 15 april 19.30u


De perfecte verzameling maakt deel uit van de “Verbeeldingsroute”, die Herzele in de tweede helft van april in het teken zet van beeldende kunst en poëzie. De organisatoren nodigen u graag uit om op vrijdagavond 15 april samen de route vrolijk in te wandelen.

Het kunstonderwijs Herzele, de klas literaire creatie van de Academie voor Podiumkunsten  en de Herzeelse poëziewerkgroep sloegen de voorbije maand de handen in elkaar. Het resultaat? De Verbeeldingsroute: een wandeling langsheen stukjes kakelverse beeldende kunst telkens opgefleurd met versgebakken proza en poëzie.

Op vrijdagavond 15 april wordt de Verbeeldingsroute vrolijk geopend met een geanimeerde groepswandeling. De leerlingen van de afdeling Woord van de Academie gidsen u die avond graag langsheen de Herzeelse middenstanders die hun vitrine wilden lenen voor dit project. Ze brengen u bovendien telkens vol overgave de geselecteerde teksten.

Wie een avond mee wil wegdromen bij stukjes artistiek plezier, is omstreeks 19.30u welkom aan de Wattenfabriek (Solleveld 35, Herzele) waar de wandeling zal starten.

Werken en poëzie van de Verbeeldingsroute blijven hierna nog tot 1 mei te bezichtigen in het centrum van Herzele.


Geen opmerkingen:

Schrijven Online Nieuws

Schrijven Online blogs

Schrijven Online wedstrijden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...