01-07-2013

50% Zomerkorting op ebooks van de literaire creatie gedurende de maand juli!

V.l.n.r.:Chantal De Craecker, Patrick Bernauw, Katrien Dierick
op de boekvoorstelling-in-duet
van Naakte Waarheid en Raak mij niet aan

Om middernacht 1 juli startte de "Speciale Smashwords Summer/Winter Verkoops Promotie Actie". Dat was immers het moment waarop de SSW Cataloog live ging op de thuispagina van het onafhankelijke en zeer succesvolle "indie" Smashwords ebook-platform. Lezers kunnen nu door de cataloog bladeren en zoeken op  "coupon code" niveau. 

Op slag van middernacht 31 juli zal de Cataloog spoorloos verdwijnen, dus als jij ook gebruik wil maken van de uitzonderlijke kortingen van de site-wide promotion, ga dan nu een kijkje nemen! De coupon codes zullen overigens ook alleen werken op het Smashwords-platform, en niet in de webwinkels die bevoorraad worden door Smashwords.

Er zijn sinds kort ook ebooks te verkrijgen via Smashwords van auteurs die de cursus literaire creatie volg(d)en aan de Academie voor Podiumkunsten in Aalst. Wij doen dan ook mee aan de actie, en wel met onderstaande titels.

Gebruik de code SSW50 bij checkout en 
koop bij Smashwords met 50% korting:

 Naakte Waarheid

Cover for 'Naakte Waarheid'
By Chantal De Craecker
Published by De Scriptomanen
Words: 34,943 (approximate)
Language: Dutch
ISBN: 9781301689002
Cassandra heeft een verleden. Een goed bewaard geheim. Als jong meisje belandde ze in de klauwen van een Yakuza clan. Wanneer haar getuigenis nodig is om een crimineel te veroordelen, wordt ze gedwongen de waarheid te onthullen en de traumatische gebeurtenissen opnieuw te beleven. Een exotische en sensuele "vrouwenthriller", die zich ten dele afspeelt in Japan. 
Price: $8.99 USD min 50%.


Raak mij niet aan


Cover for 'Raak mij niet aan'
By Katrien Dierick
Published by De Scriptomanen
Words: 28,597 (approximate)
Language: Dutch
ISBN: 9781301994281
Na een nachtelijk telefoontje rijdt Jeroen om zijn stomdronken broer, die wordt opgevangen door de vriendinnen Marijke en Sofie. De extraverte Marijke valt meteen voor Jeroen. Hij heeft het nochtans meer voor de introverte Sofie, en doet er alles aan om haar te veroveren. Waarom blijft Sofie zo gereserveerd, ondanks haar gevoelens voor hem? 
Price: $8.99 USD min 50%.


KinderGedichten voor het Toneel


Cover for 'KinderGedichten voor het Toneel'
By De Scriptomanen
Words: 6,787 (approximate)
Language: Dutch
ISBN: 9781301398140
Gedichten geschreven op maat van kinderen van de basisschool, bestemd om door die kinderen voorgedragen of gebracht te worden, op het toneel, als sketch tijdens het schoolfeest, als flashmob, in een les muzische vorming, enz... Met gelegenheidsgedichten (Valentijn, Nieuwjaar, de Sint) en thematische gedichten rond pesten, een verloren huisdier, toveren, watervrees, vampiers,... 
Price: $9.99 USD min 50%.Het Zandmannetje, 12 oproepen opgetekend door een Slapeloze


Cover for 'Het Zandmannetje, 12 oproepen opgetekend door een Slapeloze'
By Davdi Munz
Published by De Scriptomanen
Words: 9,182 (approximate)

Language: Dutch
ISBN: 9781301831340
Het Zandmannetje zoekt een opvolger en doet 12 warme oproepen aan het brede publiek om een geschikte kandidaat te vinden: 12 humoristische monologen voor straattheater, om als hoorspel/luisterspel op de radio te brengen, of als scenario voor een YouTube video. Wie er snel bij is, kan er zelfs een prijs mee winnen! (Het Zandmannetje zal ook actief zijn op de Gentse Feesten!)
Price: $18.50 USD min 50%.

Geen opmerkingen:

Schrijven Online Nieuws

Schrijven Online blogs

Schrijven Online wedstrijden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...