16-06-13

"Naakte Waarheid" van Chantal De Craecker: boek & ebook

Cassandra heeft een verleden. Een goed bewaard geheim. Als jong meisje belandde ze in de klauwen van een Yakuza clan. Wanneer haar getuigenis nodig is om een crimineel te veroordelen, wordt ze gedwongen de waarheid te onthullen en de traumatische gebeurtenissen opnieuw te beleven. Een exotische en sensuele "vrouwenthriller", die zich ten dele afspeelt in Japan. 


"Zal haar echtgenoot Alex deze schok kunnen verwerken? Hij kende zijn vrouw minder goed dan hij dacht! Lieg je als je iets verzwijgt? Moet je altijd de waarheid vertellen? Waar ligt de waarheid? In het verleden, of in het heden?"

Chantal De Craecker werd geboren in Aalst op 11 april 1957. Ze leidt een vastgoedkantoor te Aalst, en heeft twee volwassen zonen. Aangemoedigd door haar echtgenoot volgde ze een driejarige avondopleiding Literaire Creatie in de Academie voor Podiumkunsten van Aalst. Haar debuut "Naakte waarheid" is geïnspireerd door een verblijf in Japan in 1978, waar ze zich bekwaamde in karate, Engelse les gaf en werkte als model. Het vervolg ("Het verleden slaapt nooit") is in de maak... 


Boek (webshop Bola Literair - € 14,95): 

Ebook:
Geen opmerkingen:

Schrijven Online Nieuws

Schrijven Online blogs

Schrijven Online wedstrijden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...