18-04-13

Reglement Literaire Schrijfwedstrijd Gerard Vermeersch-Prijs 2013 voor MonologenDe Gerard Vermeersch Confrerie en dé Academie Ieper reiken in samenwerking met de stad Ieper voor de zevende keer de Gerard Vermeersch-Prijs uit. Iedereen kan deelnemen met één (of meer) niet gepubliceerde, noch ten gehore gebrachte, in het Nederlands geschreven monoloog (monologen) van maximum 1000 woorden. Het thema: "Het zit tussen de oren..."

De teksten dienen opgestuurd in vijfvoud, getypt of geprint op A4-formaat en ondertekend met een schuilnaam. De enveloppe mag geen afzender vermelden. Bij de inzending dient een gesloten enveloppe gevoegd met daarin schuilnaam en ware naam, adres en eventueel telefoonnummer of e-postadres.

De teksten worden uiterlijk op 30 september 2013 verwacht op volgend adres:
Gerard Vermeersch Prijs
t.a.v. Directeur Nico Logghe
dé Academie, afdeling Muziek en Woord
Weverijstraat 35
8900 Ieper
De postdatum geldt als inzenddatum. Onvoldoende gefrankeerde inzendingen worden niet aanvaard.

De inzendingen worden beoordeeld door een onafhankelijke vakjury die van deelname uitgesloten is. Hetzelfde geldt voor familieleden van juryleden tot in de derde graad.

Er worden drie prijzen toegekend. De eerste prijs bedraagt € 625, de tweede € 375, de derde € 250. De proclamatie gebeurt op woensdag 20 november 2013 om 20 uur in cc Het Perron, Maarschalk Fochlaan 1, 8900 Ieper.

De drie geprimeerde monologen zullen bovendien gehonoreerd worden met publicatie. De uitspraak van de jury is bindend en kan geen aanleiding geven tot enige correspondentie. Door deel te nemen verklaart de inzender zich akkoord met het reglement.

Geen opmerkingen:

Schrijven Online Nieuws

Schrijven Online blogs

Schrijven Online wedstrijden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...