30-01-13

Gedichtendag, 31 januari 2013, 19 uur: Het Luisterend Oor op Radio KatangaDe afdelingen Literaire Creatie, Voordracht en Toneel van de Academie voor Podiumkunsten in Aalst produceerden speciaal voor Radio Katanga een literair luisterprogramma, en dit in het kader van Gedichtendag. 

Radio is bij uitstek het medium van de verbeelding, waarbij de luisteraar een film maakt in zijn hoofd, en dus krijg je het Zandmannetje te horen die een opvolger zoekt, of de klaproos die het symbool werd van de Grote Oorlog. Op deze blog werden al een aantal tipjes van enkele sluiers opgelicht. 

'Het Luisterend Oor' duurt exact één uur en werd samengesteld door docent literaire creatie Patrick Bernauw. Karin Straetmans stond in voor de acteursregie en Jan Oelbrandt zat aan de opnameknoppen. Er zijn bijdragen te horen van David Moens, Els Vermeir, Marc Troch, Chantal De Craecker, Yannick Van der Speeten en Aulikki Lefèvre, met de stemmen van Marleen Baeyens, Patrick Bernauw, Guy De Cock, Hilde D’Haeseleer, Katrien Mergan en Katrijn Van De Putte. Presentatie: Anja Van Geert.

Afstemmen dus, op 31 januari, om 19 uur, op Radio Katanga Aalst 105.1 FM.
Geen opmerkingen:

Schrijven Online Nieuws

Schrijven Online blogs

Schrijven Online wedstrijden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...