26-09-12

Schrijfworkshop Boekenbeurs + Het Betere Boek

e-zine

creatief schrijven vzw

E-zine september: win tickets
In dit nummer:

Nieuwe VERZIN

Het nieuwe magazine bevat veel tips over debuteren. Drie jonge auteurs staan aan de start van hun schrijversloopbaan. Wat hebben zij geleerd uit hun debuut? Eva Berghmans van Uitgeverij De Bezige Bij Antwerpen geeft advies en vertelt welke manuscripten zij zoekt. Auteur Jeroen Olyslaegers gunt de lezers van VERZIN een blik op het schrijfproces van zijn onlangs verschenen roman Winst.
Neem vandaag nog een abonnement en lees alle nuttige schrijftips in dit nummer.
> Lees meer

Workshops Boekenbeurs

Zin om je schrijftalent bij te schaven? Schrijf je dan nu in voor één van de schrijfworkshops op de Boekenbeurs.
Auteur John Vervoort leert je thrillers schrijven.
In de workshop Helende teksten schrijven ontdek je hoe je vlot een passende tekst verzint voor elke gelegenheid.
Lennaert Maes, publieksprijswinnaar van het Leids Cabaretfestival, toont je hoe je humor op papier zet.
In Schrijven met je twee hersenhelften krijg je uitdagende opdrachten waarmee je schrijfblokkades wegwerkt en je zakelijke teksten opfleurt.
Schuilt er een poëet in jou? Dichter Xavier Roelens geeft schrijftips.

> Lees meer

Horen, zien en schrijven in Schaarbeek

Op 10 oktober start de basiscursus Horen, zien en schrijven in Schaarbeek. Auteur Kolet Janssen geeft haar schrijfgeheimen prijs. Ze laat je spelen met taal en leert je scherper verwoorden. Ben je op zoek naar een eigen stem en wil je starten met literair schrijven, dan is deze instapcursus een aanrader. Ook wie vaak zijn mond houdt, fouten schrijft of denkt er niets van te kunnen, is welkom. Schrijf je snel in.
> Lees meer

Het Betere Boek: win tickets

Het Betere Boek zet op 6 oktober in Gent de Nederlandstalige auteur in de kijker. Tijdens dit literair festival stellen gevestigde en beginnende schrijvers hun recent verschenen boek voor. De betere fictie, non-fictie en poëzie: alles komt aan bod. Aan de stand van Creatief Schrijven vzw kun je een literaire tattoo laten zetten.
Wij geven 15 tickets weg voor Het Betere Boek. Verzin een nieuw spreekwoord met de woorden ‘beter’ en ‘boek’ en mail het naar nina@creatiefschrijven.be met als onderwerp ‘Het Betere Boek’. Wie weet, pik jij gratis deze interessante beurs mee.
> Lees meer

Geen opmerkingen:

Schrijven Online Nieuws

Schrijven Online blogs

Schrijven Online wedstrijden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...