16-08-2011

Welkom op de BookCrossing-Supportsite


Book Crossing Support Logo
Bezoek BookCrossing.com

Ik heb een
boek gevonden!
Hier de BCID invullen
Geen BCID in het boek?
  • zoek!
Soms gebeurt het, dat een BCID (BookCrossing IDentificatienummer) niet werkt. Omdat er een foutje gebeurd is bij het registreren van een boek, b.v. twee cijfers verdraaid of gewoonweg een verkeerd nummer (BCID) in een boek genoteerd.
Dit formulier is een poging om de juiste BCID voor een boek te vinden. Daarbij is het belangrijk, dat zoveel mogelijk gegevens betreffende het boek gecommuniceerd worden opdat het juiste boek gevonden wordt. Let ook even op de juistheid van je emailadres omdat je anders geen antwoord kunt ontvangen!
Jou Email:
Onderwerp (reeds bepaald!):
BCID (BookCrossing IDentificatienummer):
ISBN (International Standard Book Number):
Titel:
Auteur:
Gevonden in (Provincie):
Gevonden in (Stad):
Gevonden in (Locatie):
Andere kenmerken van het boek die je belangrijk vindt:
(b.v. vermeldt de persoon, die het boek geregistreerd heeft, dikwijls ook zijn bookcrossing-naam)
Opmerking: Je geen BCID aangegeven in het veld BCID hierboven. Gelieve de eerste pagina's van het boek na te kijken, of toch niet ergens een BCID in de vorm van 123-4567890 is geschreven. Ook al is deze maar gedeeltelijk leesbar, gelieve alles aan te geven, wat leesbaar is. Indien daadwerkelijk geen BCID in het boek vermeld is, kun je dan zoveel mogelijk informatie aangeven betreffende het boek en/of de plaats waar het gevonden werd. Want zonder BCID, of delen erven, wordt het heel moeilijk dit boek in de databanken van BookCrossing.com terug te vinden. Hartelijk dank.
Formulier sluiten
[DE] [NL] [EN]

Hartelijk welkom!

Leuk dat je de moeite doet om een gevonden boek te melden.
Dit boek zal op de omslag of de eerste pagina eenBCID vermeld hebben, die je boven kunt ingeven. Daarna kun je eenboekbericht schrijven: hoe en waar je dit boek hebt gevonden en, indien je het reeds hebt gelezen, wat je er van vindt. Om zijn reis verder te volgen, kun je je zelfs op BookCrossing.coma aanmelden . Indien je dit niet wenst te doen, kun je je boekbericht ook anoniem schrijven. Hoe je het ook doet, degene die dit boek heeft losgelaten, zal zich over een boekbericht van jou verheugen.
Oh, je hebt helemaal geen boek gevonden? Maar je bent heel toevallig hier terecht gekomen, zij het door Google of op advies van een kennis? Geen probleem, in de kolom rechts vind je enkele interessante links met betrekking totBookCrossingdie je met je vragen kunnen verder helpen.
Veel plezier bij en met BookCrossing ,
Wyando
P.S. De "Belgische" Steunsite is op dit moment nog steeds in een overgangsfase. Dank u voor uw begrip.
P.P.S. Voor de duidelijkheid: De "Nederlandse" Steunsite wordt niet door mij beheerd :)
Welkom op de BookCrossing-Supportsite

Geen opmerkingen:

Schrijven Online Nieuws

Schrijven Online blogs

Schrijven Online wedstrijden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...