Menu "Week van de Smaak" - Yannick Van der Speeten

Bubbels van het Huis met Amuse Gueulle
Koolzuur voor een Plezante Façade.

**********



Toast Cannibal
Specialiteit van de Chef-kok. Of hoe maak je keukenpersoneel tot een knelpuntberoep?



Of



Terrine de campagne
Rara, wat zit er in die soepkom van het platteland?



**********



Agnes Sorelroomsoep
Zij deed ooit de Franse koning en zijn hof koken.



**********



Wilde zalm met marjolein
Zie die zalm toch zijn gangen gaan met ons Marjoleintje.



Of



Kogelbiefstuk op een bedje van groene kool met spruitjes
Zegt het spruitje tegen de groene kool: ‘Wacht maar tot ik groot ben’.



**********



Chocoladefondue
Genotsmiddel: ooit verboden door de kerk…



Of



Isles flôtantes
Twee îsles flôtantes staan klaar om opgediend te worden.
Zegt de ene: ‘Het einde is in zicht.’
Zegt de andere: ‘Dat denk ik niet, ik ben net goed op dreef.’






Aanbevolen wijn

Beaujolais Nouveau:
traag gearriveerd,
snel geconsumeerd!



Reacties

Podcast Het Academisch Kwartier

Luisterboeken Podcast

Podcast Mysterieus België