De schrijversklassen stellen voor: Oilsjterse Verrozjelkes



Ook de Oilsjterse Verrozjelkes hebben te lijden onder een kwaadaardig virus, zelfs nog erger dan Klèdde-mè-Vel (illustratie) en zijn tot nader order uitgesteld...



Je kent Aalst, zeg je? Ken je dan ook Smaatbolleken en Poesjkapelle? Anna mè eir Leire Tannen en de Droa Begantjes van ‘t Schoorebeik? De Gaave Krollekop?

In dit wervelend vertel- en muziektheater zullen diverse volkse figuren zich met een gracieuze révérence aan u voorstellen... En ze doen dit met een fabelachtige vertelling, een volkssprookje, een kolderesk rijm, een lied of een dansante move... en nog zo Teen & Tander.

De teksten zijn van de hand van Veerle Van Vaerenbergh, Patrick Bernauw stond in voor coaching en regie. Muziek wordt gemaakt door Vera Steenput en Wieland Heymans, die ook zorgde voor de nodige illustraties. Treden nog op, behalve de reeds genoemden: Grazielle D'haeseleer, Annick Labrosse, Isabelle Tolleneer, Jos Van Dorpe en Anna van Ro. Zang: Veerle Van Vaerenbergh en het Gemengd Mannen- en Vrouwenkoor van de Verenigde Schrijversklassen aan de Academie voor Podiumkunsten te Aalst. (De hele productie was trouwens in handen van en wordt uitgevoerd door de schrijversklassen.)
Waar? De Living van de Tafel van Elise, Dorp 39, Erembodegem.
Wanneer? Zonderdag 19 december 2021, deuren 19.00 uur, voorstelling 19.30 uur.
Tickets: 6 euro. Reservatie is verplicht: info@detafelvanelise.be of 053 216266.

Deze voorstelling gaat door met een Covid Safe Ticket, de ruimte wordt geventileerd en wij verzoeken het publiek ook vriendelijk het mondmasker op te houden.

Reacties

Podcast Het Academisch Kwartier

Luisterboeken Podcast

Podcast Mysterieus België