Voorstelling bundel Ellen Lanckman: "Over deugd en andere mankementen"


Op zondag 20 juli wordt de eerste dichtbundel van Ellen Lanckman, Over deugd en andere mankementen, voorgesteld in Gent. Deze bundel wordt uitgegeven door vzw Scriptomanen.

Over de bundel:
“Ellen Lanckman houdt niet van taal. De woorden in haar verzen kiest ze weliswaar met haarscherpe precisie. Haar wendingen zijn verrassend, steeds met 'een hoekje af', verfrissend. Maar ook: solide. Alsof ze er altijd hebben gestaan, onwrikbaar als kolommen onder haar poëzie. Fundamenten van haar ziel. Dat komt, doordat: Ellen Lanckman houdt niet van taal. Ze ís taal. Een debuut dat vraagt naar meer.”  (Matthias Haeck)

De voorstelling zal doorgaan om 15u in de Theater- en Filmschool Stijn Brouns (www.stijnbrouns.be), in de Sleepstraat.  
Ellen Lanckman zal er een aantal gedichten voordragen uit de bundel, de rest van de presentatie komt in handen van Patrick Bernauw en Jeroen Bernaer. 
Je kan tegelijkertijd genieten van een poëtische tentoonstelling van de Schuilkelders van de Poëzie (https://www.facebook.com/pages/De-Schuilkelders-van-de-Po%C3%ABzie/595870127127513). 
De toegang is gratis!

Wil je er bij zijn? Geef dan een seintje voor 10 juli: info@inter-actief.be  

Je hebt bovendien de kans om tot 1 juli in te tekenen voor een exemplaar aan € 17,00 (normaal € 17,50).  De bundel zal kunnen worden afgehaald tijdens de voorstelling. Mail naar hetzelfde adres en je krijgt de verdere gegevens van ons. 
Voor degenen die er aan twijfelden: nee, het wordt geen bundel zoals vele andere. Je zal aangenaam verrast worden door vormgeving, formaat én inhoud, die verder reikt dan de taal...


Kom je ook? Ja toch!

Reacties

Podcast Het Academisch Kwartier

Luisterboeken Podcast

Podcast Mysterieus België